Οι ομάδες «φτιάχνουν» στελέχη

Η στιγμή που ο απογοητευμένος Διαμαντίδης φεύγει στα αποδυτήρια (vid)

Αν κάποτε στο μπάσκετ οι προπονητές έφτιαχναν ομάδες, σήμερα ολοένα και συχνότερα οι ομάδες, δηλαδή οι διοικήσεις, «φτιάχνουν» κόουτς ακόμα και στελέχη.

Δείτε τι ακριβοπληρωμένη δουλειά βρήκε ο Μάνος Παπαδόπουλος στη Ρωσία.

Πόσα πρωταθλήματα Ευρώπης πήρε ο Δημήτρης Ιτούδης απομακρυνόμενος από τη «σκιά» του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Με πόσα χρήματα εξαργύρωσε τους τρεις τίτλους του στο τριφύλλι (2013-2014) ο Αργύρης Πεδουλάκης κι ας απέτυχε στο πέρασμά του από την Ούνιξ Καζάν.

Σήμερα οι συνθήκες μοιάζουν ευνοϊκές ώστε στην πρώτη του απόπειρα ως διοικητικός ο Δημήτρης Διαμαντίδης να συνδυάσει το πόστο του με ένα ακόμα νταμπλ.

«Νοιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ από δω» έλεγε το καλοκαίρι ο Καστοριανός, έχοντας δίπλα του τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Τάκη Τριαντόπουλο.

Μα γι αυτό ακριβώς του δώσανε σημαντικό πόστο: στα πολύ δύσκολα πας στα σίγουρα. Είτε από φόβο, είτε γιατί έχεις μπερδέψει το τι μπορείς να κάνεις, με το τι χρειάζεται να κάνεις.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News