Οι λόγοι του εκνευρισμού του Μακέντα - Τι συνέβη με τον Ιταλό

Οι λόγοι του εκνευρισμού του Μακέντα - Τι συνέβη με τον Ιταλό

Οι λόγοι του εκνευρισμού του Μακέντα είναι αρκετοί κι όχι όλοι αμιγώς ποδοσφαιρικοί.

Ο Ιταλός δείχνει πρώτα απ’ όλα επηρεασμένος μετά τα όσα άκουσε από πολύ κόσμο για την ένταση με την οποία πανηγύρισε στο 94′ το γκολ της ισοφάρισης με τον ΟΦΗ βγάζοντας τη φανέλα του και κάνοντας νεύματα προς οπαδούς των Κρητικών που τον έβριζαν απ’ τα απέναντι μπαλκόνια.

Θεωρεί άδικη την κριτική που του ασκήθηκε και γι’ αυτό έσπευσε και τότε στις δηλώσεις του να ξεκαθαρίσει πως δεν πανηγύρισε για τον βαθμό που πήρε στα χασομέρια ο Παναθηναϊκός σε ένα ματς που αυτοκτόνησε αγωνιστικά αλλά διότι του βγήκε όλη η ένταση απ’ όσα είχαν προηγηθεί στην ομάδα από την αρχή της σεζόν.

Ενα άλλο στοιχείο που στενοχώρησε τον Μακέντα ήταν το γεγονός ότι τα άκουσε χοντρά κι από οπαδούς του τριφυλλιού όπως άλλωστε κι όλη η υπόλοιπη ομάδα τόσο κατά την επιστροφή της από το Ηράκλειο όσο και στη συνάντηση που υπήρξε με οπαδούς έξω απ’ το εστιατόριο που δείπνησε η πράσινη αποστολή την παραμονή του αγώνα με τη Λαμία.

Πληροφορίες: Εφημερίδα Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News