ΟΦΗ - Παναθηναϊκός Live Streaming | Superleague 2020/21

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός Live Streaming

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός Live Streaming | OFI – Panathinaikos Live Streaming

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός Live Streaming: Παναθηναϊκός εναντίον ΟΦΗ σήμερα στην Κρήτη. Σέντρα του αγώνα στις 16:00 το μεσημέρι.

Τέλος στα παράλογα, ελπίδα για κάτι καλό και προπάντων ορθολογικό στο εγγύς μέλλον. Ρόκα και Πογιάτος πήραν την άγουσα για την Ισπανία προς τέρψην των χιλιάδων φίλων του Παναθηναϊκού.

Ο Μπόλονι και το συμβόλαιό του

Ο έμπειρος Λάσλο Μπόλονι ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, η οποία αναμένεται να βγάλει αντίδραση από σήμερα κιόλας. Όχι, τακτικά δεν μπορεί ρεαλιστικά να αλλάξει κάτι. Ωστόσο, μόνο η αντιστροφή του κλίματος είναι βέβαιο πως μπορεί να δώσει την απαραίτητη ώθηση.

Ο 67χρονος ρουμάνος τεχνικός υπογράφει κλειστό διετές συμβόλαιο. Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού θα αμείβεται με 400.000 ευρώ το χρόνο. Παράλληλα, δε λείπουν τα μπόνους από τη συμφωνία του με τον Γιάννη Αλαφούζο. Στο συμβόλαιο του Μπόλονι υπάρχει πρόβλεψη για κατάκτηση Κυπέλλου, τερματισμό στη 2η και την 3η θέση του πρωταθλήματος, αλλά και είσοδο στους ομίλους του ερχόμενου Europa League.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Οι διεθνείς Κουρμπέλης και Σωκράτης Διούδης επέστρεψαν στο Κορωπί μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους με τη φανέλα της Εθνικής. Αμφότεροι έκαναν αποθεραπεία και προπονήθηκαν κανονικά ενόψει ΟΦΗ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης και Μαυρομμάτης, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Μαουρίσιο. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Αντονίτο παραμένει κλινήρης.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναθηναϊκό θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα των καναλιών της NOVA. 

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός στοίχημα

H Superleague απασχολεί κατά κόρον τις στοιχηματικές στην Ελλάδα. Στην κατηγορία αυτή συναντάμε πλήθος από ειδικά στοιχήματα για την πορεία των ομάδων. Παράλληλα, παίζουν και πολλά στοιχήματα για παίκτες, αλλά και διαιτητές. 

Στην προκειμένη, στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός, οι μπουκ βλέπουν ως οριακό φαβορί τους «πράσινους» (Δείτε τις αποδόσεις). Γενικά, από τις αποδόσεις προκύπτει ένα ματς που δε θα έχει υψηλό σκορ, αλλά θα μείνει σε λογικά επίπεδα. 

OFI – Panathinaikos Live Streaming | Links

Δείτε τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News