ΟΦΗ - ΑΕΚ Live Streaming | Ofi - AEK

ΟΦΗ - ΑΕΚ Live Streaming

ΟΦΗ – ΑΕΚ Live Streaming

ΟΦΗ – ΑΕΚ Live Streaming:

Ματς για γερά νεύρα μας υπόσχονται ΟΦΗ και ΑΕΚ την Κυριακή (18:15) στο «Γεντί Κουλέ». Αγώνας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Κρητικοί είναι σε ρόλο αουτσάιντερ, αφού η ΑΕΚ ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου. Από την αντίπερα όχθη «Ένωση» γνωρίζει ότι στο Ηράκλειο θα την περιμένει καυτή ατμόσφαιρα.  

Ofi – AEK Live Streaming

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τις εγχώριες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με θετικά αποτελέσματα και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Οι παίκτες του ΟΦΗ την Δευτέρα στάθηκαν όρθιοι με αντίπαλο τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αυτό καθώς κατάφεραν να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα και να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια παρουσίασαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία με αποτέλεσμα ο Έλληνας προπονητής να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και να σταθεί όχι μόνο στον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά και στη συνολική προσπάθεια των παικτών του. «Σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε και όλοι οι παίκτες βοήθησαν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ μετράει 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα.super league Live Streaming

ΟΦΗ – ΑΕΚ Live Streaming

Η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της μοίρασε υποσχέσεις και είδε τα τρία από τα 14 μεταγραφικά αποκτήματα (Λε Ταλέκ, Άμραμπατ και Τσούμπερ) να σκοράρουν από ένα γκολ και να διαμορφώνουν τελικό 3-0 απέναντι στον Ιωνικό. Η «Ένωση» αμυντικά αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, όμως μεσοεπιθετικά ήταν εντυπωσιακή και εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μιλόγεβιτς στάθηκε στο γεγονός ότι «ήρθαν ποιοτικοί παίκτες με νοοτροπία νικητή», όμως υπενθύμισε ότι «τώρα η ομάδα μπαίνει στα βαθιά και έχει περιθώρια βελτίωσης». Η διοίκηση της ΑΕΚ την Τετάρτη ολοκλήρωσε την 14η φετινή προσθήκη, αφού αποκτήθηκε ο 27χρονος διεθνής Ιρανός αριστερός μπακ, Μιλάντ Μοχαμαντί.

Από την επιστροφή του ΟΦΗ στα σαλόνια της Super League (σεζόν 2018/19) η ΑΕΚ έχει θετική παράδοση στο Ηράκλειο. Πιο συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» μετράνε τρεις νίκες (0-3, 0-2, 0-2) και μια ήττα (1-0). Live Streaming

ΟΦΗ – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΦΗ – ΑΕΚ

ΟΦΗ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News