«Όχι» στα ελεύθερα σουτ

«Όχι» στα ελεύθερα σουτ

Ο Παναθηναϊκός γενικώς το τελευταίο διάστημα επιτρέπει στους αντιπάλους του πολλά εύστοχα σουτ από την περιφέρεια χωρίς να τους πιέζει ιδιαίτερα.

Ο Παναθηναϊκός γενικώς το τελευταίο διάστημα επιτρέπει στους αντιπάλους του πολλά εύστοχα σουτ από την περιφέρεια χωρίς να τους πιέζει ιδιαίτερα.

Το παγωμένο ΟΑΚΑ θα αποτελέσει σύμμαχο και για τους Γερμανούς που δεν πρέπει με τίποτα να ζεσταθούν.

Στο παιχνίδι της περασμένης σεζόν το τριφύλλι (που είχε και καλύτερο ρόστερ) δεινοπάθησε να τους νικήσει.

Η Μπάγερν είχε 15/24 τρίποντα στο 27ο λεπτό (όταν προηγήθηκε με 65-73), αλλά στο υπόλοιπο του παιχνιδιού σούταρε μόνο τέσσερα και δεν έβαλε ούτε μισό. Στα τελευταία λεπτά οι οικοδεσπότες σοβαρεύτηκαν χωρίς να αφήσουν στους Βαυαρούς καν τις προϋποθέσεις να εκτελέσουν, αυτό ήταν το πιο σημαντικό.

Σαν χθες θυμόμαστε τις δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο από την αναμέτρηση: «Είμαστε η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης σε αυτόν τον τομέα, οφείλουμε να προστατεύσουμε καλύτερα τη γραμμή του τριπόντου», έλεγε ο Αμερικανός στην ανάπαυλα, τομέας που είναι ξανά μπροστά μας.

Θυμίζουμε ότι εκείνες τις μέρες η Αρμάνι είχε βάλει στον Παναθηναϊκό 14 τρίποντα, η ΤΣΣΚΑ 15, η Ρεάλ 14, η ΑΕΚ 18, η Μπάγερν 15. Εβδομηνταέξι τρίποντα παθητικό, σε πέντε αγώνες! Τα θυμάται και ο Γιώργος Βόβορας (δίπλα στον Πιτίνο βρίσκονταν) και κοιτά με την σειρά του να πάρει τα μέτρα του παρότι οι λύσεις που έχει δεν είναι κι οι ποιοτικότερες.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News