«Ο Ζέκα φεύγει από Κοπεγχάγη» - Οι δύο δρόμοι και ο Παναθηναϊκός

Champions League: Βαριά ήττα για Ζέκα στην πρεμιέρα!

O Κάρλος Ζέκα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει αποφασίσει να ολοκληρώσει φέτος τη θητεία του στην Κοπεγχάγη. Πού θα συνεχίσει την καριέρα του;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport24.gr, ο Ελληνας μέσος «δεν έχει κάνει συζήτηση για πιθανή επέκταση και μάλλον δεν θα χρειαστεί μιας και ο 34χρονος μέσος προσανατολίζεται να ρίξει τίτλους τέλους στη θητεία του στα “λιοντάρια”, μετατρέποντας τη φετινή του σεζόν στην τελευταία του με τη φανέλα τους.

Για την ώρα, δεν υπάρχει απόφαση. Οριστική τουλάχιστον. Υπάρχει όμως κάτι πολύ κοντινό σε μια τέτοια, μια σοβαρότατη σκέψη, μια ξεκάθαρη τάση και μια σαφέστατη κατεύθυνση πως ο κύκλος στην Δανία ολοκληρώθηκε.

Και εφόσον ξεπεράστηκε ο περυσινός σοβαρότατος τραυματισμός κι έχοντας πλέον επιστρέψει στο 100%, ο Ζέκα μπορεί ανεμπόδιστα να αναζητήσει αλλού τον τελευταίο πιθανότατα ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Είτε σε κάποιον εξωτικό προορισμό, που τόσες φορές έχει απορρίψει ως τώρα στην καριέρα του, είτε επιστρέφοντας στην πατρίδα του και τη Super League».

Σε μια τέτοια περίπτωση, θεωρείται δεδομένο, ότι η πόρτα του Παναθηναϊκού θα ανοίξει για τα καλά…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News