O Βιγιαφάνιες φέρνει κόσμο και το στεγνό καθάρισμα του Στυλιάρα!

O Βιγιαφάνιες φέρνει κόσμο και το στεγνό καθάρισμα του Στυλιάρα!

O Λούκας Βιγιαφάνιες τίναξε ….την μπάνκα του ενθουσιασμού του κόσμου του Παναθηναϊκού στον αέρα και όχι άδικα.

Πρόκειται για έναν παίκτη-ανατροπέα, που ξέρει πολλά κιλά μπάλα είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία , δηλαδή 24 στα 25 και από τα πιο hot ονόματα της Σούπερ Λίγκα. Αν πριν από ένα μήνα λέγαμε, ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον Αργεντίνο σούπερ-σταρ κανένας δεν θα το πίστευε.

[ads2]

Αυτή είναι κίνηση, που μας δείχνει, ότι ο Παναθηναϊκός γίνεται και πάλι Παναθηναϊκός. Και στις μεταγραφές που κάνει και στα χρήματα, που διαθέτει. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό νέο για μένα για τη νέα χρονιά, γιατί η φετινή έχει μόνο έναν βασικό στόχο το κύπελλο και στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να πάρει την θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα, όπως είδαμε τις δύο προηγούμενες χρονιές. Οι μεταγραφές τύπου Βιγιαφάνιες δείχνουν, ότι ο Παναθηναϊκός είναι πλέον ανταγωνιστικός και στην διεκδίκηση παικτών, που θέλουν και άλλες ομάδες . Ο Βιγιαφάνιες πριν ένα μήνα ήταν σίγουρος για την ΑΕΚ και τελικά έρχεται στον Παναθηναϊκό.

Εδώ, όπου η αγάπη που θα νοιώσει από τους φίλους του Παναθηναϊκού δεν θα έχει προηγούμενο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού διψάει για μπαλαδόρους και γουστάρει πολύ τους Λάτιν και κυρίως τους Αργεντίνους. Ο τελευταίος ήταν ο Φιγκερόα, που λατρεύτηκε . Ο Βιγιαφάνιες είναι και μπαλαδόρος και απρόβλεπτος σαν παίκτης και μπορεί να ξεσηκώσει την Λεωφόρο και να γράψει ιστορία με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Το κυριότερο; Γουστάρει πολύ που θα παίξει στον Παναθηναϊκό και ξέρει, ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του. Περιμένει πως και πώς να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού. Και αυτό είναι σημαντικό .

Να έχει δίψα και κίνητρο ένας πολύ καλός παίκτης να παίξει στον Παναθηναϊκό. Παλαιότερα αυτός ήταν ο κανόνας , τα τελευταία χρόνια αυτό ήταν η εξαίρεση με τα τόσα πολλά οικονομικά προβλήματα , που πέρασε ο σύλλογος και τα οποία τα ξεπέρασε! Ο Βιγιαφάνιες είναι παίκτης, που θα φέρει από μόνος του κόσμο στην Λεωφόρο.

ΥΓ: Το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά είναι παραδοσιακά δύσκολο για τον Παναθηναϊκό. Φέτος ακόμα περισσότερο, διότι η ομάδα του Παράσχου δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει και αύριο τον μεγάλο του σκόρερ τον Μπέργκ. Θα έχει όμως τον Βλαχοδήμο , που …ενθουσίασε τον Στραματσόνι στις προπονήσεις και τον πήρε στην αποστολή.

ΥΓ2 : Ο Γκιρτζίκης –εντελώς ξεδιάντροπα- είχε ζητήσει από τον Στυλιάρα να διακόψει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο και να μηδενιστεί ο Παναθηναϊκός. Ο Στυλιάρας δεν …υπάκουσε και η ΚΕΔ τον …. «καθαρίζει». Ξεφτίλες , θέλετε μόνο τα λαμόγια και τους υπάκουους . . Το τέλος σας πλησιάζει , όμως…

gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News