Ο τομέας που πρέπει να βελτιώσει ο Διούδης

Ο τομέας που πρέπει να βελτιώσει ο Διούδης

Καλός, χρυσός και άγιος ο Σωκράτης Διούδης αλλά πρέπει κάποια στιγμή να δει τι θα κάνει με το παιχνίδι με τη μπάλα.

Τον βλέπαμε στο ματς με τον Απόλλωνα στα βολέ του να βρίσκει πάντα αντίπαλο, χώρια που η μπάλα σπάνια περνούσε το κέντρο, κάτι ανάλογο θυμόμαστε από τον Στέφανο Καπίνο που δεν φρόντισε ποτέ να το βελτιώσει.

Απέναντι στην “ελαφρά ταξιαρχία” ο Διούδης ζήτημα να βρήκε 1-2 φορές πράσινη φανέλα όποτε επανέφερε μπάλα είτε από ελεύθερο, είτε από διώξιμο. Άμα ονειρεύεται καλή μεταγραφή στο εξωτερικό και περισσότερα χρήματα πρέπει να προπονηθεί σε αυτό τον τομέα, ο ρόλος του γκολκίπερ έχει εξελιχθεί, το παιχνίδι έχει γίνει πολύ γρήγορο, ο “νο1” έχει την καλύτερη ορατότητα του γηπέδου πρέπει να είναι σε ετοιμότητα να ξεδιπλώνει επιθέσεις.

Δεν λέμε να γίνει …Νόιερ (κορυφαίος του πλανήτη σε αυτό τον τομέα ο αρχηγός της Μπάγερν) , αρχικά ας δίνει μεγαλύτερη δύναμη στις επαναφορές του και βλέπουμε για μετά. Φυσικά δεν εννοούμε ότι το παλικάρι δεν έχει δύναμη στα πόδια αλλά μάλλον δεν του έχουν μάθει επαρκώς πως να κλωτσά και που να βρίσκει τη μπάλα.

Αφήστε που χτύπησαν άσχημα κι οι καθυστερήσεις που έκανε στο τέλος του αγώνα με τον Απόλλων, όταν προ ημερών “έκραζε” τους συμπαίκτες του για τη νοοτροπία οπισθοχώρησης που έδειξαν στην αναμέτρηση με τον Βόλο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News