Ο Σλότερ νίκησε τον Ομπράντοβιτς!

Ο Σλότερ νίκησε τον Ομπράντοβιτς!

Η Φενερμπαχτσέ έδειξε αυτοκαταστροφικές τάσεις στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Μπάνβιτ, με αποτέλεσμα να το πληρώσει και να γνωρίσει την ήττα με 76-75!

Η Μπάνβιτ έκανε την έκπληξη στην 20ή «στροφή» του τουρκικού πρωταθλήματος, καθώς «υπέταξε» την Φενέρμπαχτσε με 76-75 έχοντας για οδηγούς τον Αντριεν Μόερμαν (15π., 8ρ.) και τον τέως γκαρντ του Παναθηναϊκού, Εϊ Τζέι Σλότερ (19π., 4ασ.).

[ads2]

Στο πρώτο ημίχρονο η Φενερμπαχτσέ έδειχνε πως θα είχε ένα εύκολο βράδυ κόντρα στην Μπάνβιτ, αλλά στο δεύτερο έδωσε πολλά… δικαιώματα και έτσι ηττήθηκε 76-75!

Μοιραίος για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία κατάφερε να επιστρέψει από το -9 (71-62), ήταν ο Μπόμπι Ντίξον καθώς έκανε λάθος στην τελευταία επίθεση του παιχνιδιού!

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Έι Τζέι Σλότερ, με 19 πόντους, ενώ 15 πρόσθεσε ο Μοερμάν. Από την αντίπαλο του «τριφυλλιού» στο Top16 της Ευρωλίγκας κορυφαίος ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με 22 πόντους, ενώ απόντες ήταν οι Κώστας Σλούκας, Πέρο Άντιτς και Έκπε Ουντό.

Τα δεκάλεπτα: 20-31, 36-45, 55-55, 76-75

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News