Ο Σάμπα στην 20άδα

Ο Σάμπα στην 20άδα

Ο Κρίστοφερ Σάμπα προετοιμάζεται για την πρώτη συμμετοχή στη Superleague, στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Εναντίον του Άγιαξ, ο Κρίστοφερ Σάμπα φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, παρότι κατά δήλωση του ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο Κογκολέζος αμυντικός προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του και στη Superleague, στο κυριακάτικο (18/9) ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

[ads2]

Ο 32χρονος στόπερ συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού, κάτι που δεν συνέβη με τον τραυματία Κουτρουμπή και τον ανέτοιμο Ιμπάρμπο, ο οποίος προπονήθηκε το Σάββατο, αλλά θα προφυλαχθεί.

Την 20άδα του Στραματσόνι απαρτίζουν οι Στιλ, Κοτσόλης, Βλαχοδήμος Ο., Μολέντο, Χουχούμης, Mέστο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Στην προπόνηση στο “Γεώργιος Καλαφάτης”, το  πρόγραμμα των «πράσινων» είχε «κορόιδο», ανοίγματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ο Κουτρουμπής έκανε θεραπεία και ο Μπουμάλ συνέχισε το πρόγραμμα του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News