Ο Ράντονιτς επιβεβαίωσε - επί της ουσίας - την παραμονή του στον Παναθηναϊκό!

Ο Ράντονιτς επιβεβαίωσε - επί της ουσίας - την παραμονή του στον Παναθηναϊκό!

Μπορεί το παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο να μην είχε (μεγάλο) βαθμολογικό ενδιαφέρον – γιατί αγωνιστικά κρίθηκε στο νήμα – αλλά έβγαλε μια πολύ μεγάλη είδηση για το μέλλον του τμήματος.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς – αν δεν ζει στο δικό του σύμπαν – επιβεβαίωσε με τη δήλωσή του πως θα εξακολουθήσει να είναι προπονητής του Παναθηναϊκού και το Τριφύλλι θα πορευτεί με αυτόν, τον επόμενο μήνα ή τους επόμενους μήνες.

Αν και ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει φτάσει στο «αμήν», ο Ράντονιτς σκέφτεται και πράττει κανονικά σαν προπονητής της ομάδας.




Επί της ουσίας, αποκάλυψε πως οι «πράσινοι» καταθέτουν προσπάθειες για την απόκτηση παίκτη. Τον οποίο φυσικά, θα διαλέξει ο Ράντονιτς.

Οπότε, η είδηση… της ημέρας στον μπασκετικό Παναθηναϊκό είναι η απόφαση της διοίκησης να μην αλλάξει προπονητή και να κρατήσει τον Ράντονιτς για αρκετό καιρό ακόμα στην ομάδα!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News