«Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο όταν υπέγραψα στον ΠΑΟ»

«Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο όταν υπέγραψα στον ΠΑΟ»

Πολωνική ιστοσελίδα… θυμήθηκε μια παλιά συνέντευξη του Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, λίγο μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό!

Ο Πολωνός επιθετικός, ο οποίος έδειξε ψήγματα του ταλέντου του κυρίως με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά και με των Καβάλα και ΟΦΗ, έμεινε στη μνήμη των οπαδών για την τεχνική κατάρτιση του, τις περίτεχνες τρίπλες του, την “τρέλα” του. Ο Ιγκόρ Σιπνιέφσκι έμεινε συνολικά στον Παναθηναϊκό τρία χρόνια (1998-2001).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Η μεταγραφή σου στον Παναθηναϊκό προκάλεσε γενική έκπληξη στην Πολωνία. «Όταν πήγαινα στην Καβάλα, πίστευα ότι κάποια μέρα θα έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Αυτό έγινε ένα χρόνο αργότερα. Ήμουν έκπληκτος που το όνειρό μου έγινε τόσο γρήγορα πραγματικότητα».

– Πώς έγινε η μεταγραφή; «Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με παρακολουθούσαν για αρκετό καιρό. Οι καλές εμφανίσεις μου στην Καβάλα  προκάλεσε το ενδιαφέρον τους. Από το Δεκέμβριο, οι δημοσιογράφοι άρχισαν να γράφουν για την επικείμενη μετακίνησή μου στην Αθήνα. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός μου έκανε συγκεκριμένη προσφορά τον Ιανουάριο. Στις 29 Ιανουαρίου υπέγραψα πενταετές συμβόλαιο. Ημουν πολύ ευχαριστημένος με τις συνθήκες. Έλαβα ένα διαμέρισμα 120 τετραγωνικών μέτρων και ένα ΙΧ Volkswagen Golf». 

Δεν δίστασες να πας στον Παναθηναϊκό, σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο; «Την ημέρα της υπογραφής της σύμβασης, ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Φυσικά, είχα και κάποιες ανησυχίες, αλλά γρήγορα πέρασαν». 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News