Ο Πεδουλάκης στο Λας Βέγκας

Ο Πεδουλάκης στο Λας Βέγκας

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης θα επισκεφτεί το μέρος όπου … όλα γίνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες το καλοκαίρι: το σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας.

Ο Έλληνας κόουτς θέλει να διευρύνει το πεδίο του στο μεταγραφικό παζάρι και ειδικά στην αμερικανική αγορά, ώστε να βρει εκείνα τα κομμάτια που θα του ενδυναμώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το παζλ.

[ads2]

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για τον Παναθηναϊκό ξεκινάει μία σεζόν χωρίς τη βασικότερη κολόνα στο χτίσμα του, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, οπότε πρέπει οι επιλογές να είναι προσεκτικές και καίριες.

Στο Λας Βέγκας συγκεντρώνονται οι περισσότεροι και γνωστότεροι μάνατζερ παικτών, συν πολλοί που θέλουν να δοκιμαστούν και να δείξουν τις ικανότητες τους στις ομάδες του ΝΒΑ. Οι περισσότεροι όμως δεν βρίσκουν δουλειά στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετμπολ του κόσμου και παίρνουν το δρόμο για την Ευρώπη, την Κίνα ή άλλες μπασκετικές αγορές.

Δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο Αργύρης Πεδουλάκης θα βρει παίκτη από εκεί, αλλά ίσως καταφέρει να πείσει κάποιον ή κάποιους, να ρίξουν και δεύτερη ματιά προς την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Το εφετινό σάμερ λιγκ στο Λας Βέγκας θα διεξαχθεί μεταξύ 8-18 Ιουλίου (οριακά προλαβαίνει και το Προολυμπιακό, 4-10 Ιουλίου) και θα συμμετάσχουν 24 ομάδες, μεταξύ αυτών οι Ουόριορς και οι Σπερς!!! Άρα, πραγματικά μιλάμε για ένα σχεδόν πλήρες τουρνουά, γεμάτο παίκτη διψασμένους για να αποδείξουν τι αξίζουν…

Ο Πεδουλάκης είχε επισκεφτεί το Λας Βέγκας και το 2014 όταν ετοίμαζε το ρόστερ της Ούνιξ Καζάν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News