Ο Παναθηναϊκός ξεφτίλισε όλες τις γραφικότητες!

Ο Παναθηναϊκός ξεφτίλισε όλες τις γραφικότητες!

Έχουν ακούστει πολλά από την αρχή της σεζόν για τον Παναθηναϊκό από εχθρούς και φίλους αλλά η αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους.

Στην αρχή της σεζόν υπήρχε η τρομερή δικαιολογία ότι ο Παναθηναϊκός παίζει πολλούς αγώνες στην Λεωφόρο και μόλις παίξει εκτός έδρας θα χάσει.

Στην συνέχεια και αφού η ομάδα κέρδιζε συνεχόμενα ακούσαμε την δεύτερη δικαιολογία της σεζόν ότι ο Παναθηναϊκός ευνοείται από την διαιτησία και παίρνει πολλά πέναλτι.

Ακόμα, ακούσαμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι τυχερός, τον θέλει η μπάλα, δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο και όλες οι νίκες του είναι αγχωτικές.

Ή ότι τώρα που τραυματίστηκε ο Αϊτόρ, το Τριφύλλι θα μείνει πίσω γιατί ήταν ομάδας ενός παίκτη!

Προφανώς και όλοι αυτοί τώρα έχουν καταπιεί τις γλώσσες του και περιμένουν μια γκέλα ή ένα κακό αποτέλεσμα για να βρουν το δίκιο τους.

Ο Παναθηναϊκός όμως ξύπνησε και δεν δίνει καν σημασία σε όλους αυτούς που τον χλεύαζαν και τώρα τον φοβούνται.

Το Τριφύλλι ανθίζει και είναι έτοιμο να διεκδικήσει ξανά μετά από χρόνια κούπες αλλά και να κάνει πορείες στην Ευρώπη.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι Πράσινοι είναι να έχουν χαμηλά το κεφάλι και αυτό το έχει αναλάβει ο μαέστρος και στρατηγός της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News