«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σελίμ Αμάλα και όχι ο Ολυμπιακός»

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σελίμ Αμάλα και όχι ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν είναι ο Ολυμπιακός εκείνος που έχει στα ραντάρ του τον Σελίμ Αμάλα της Σταντάρ Λιέγης, αλλά ο Παναθηναϊκός.

Πρόταση στον Σελίμ Αμαλά της Σταντάρ Λιέγης κατέθεσε σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού ο Ολυμπιακός, την οποία όμως ο παίκτης αρνήθηκε.

Ωστόσο, σύμφωνα με το sportime.gr, ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που έκανε την προσέγγιση.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό του τον Μπερνάρντ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν συνεχίζει το ψάξιμο και σε άλλες θέσεις. Μία από αυτές είναι να αποκτήσει έναν παίκτη στη θέση «8», «10». Με άλλα λόγια, να καλύψει το κενό του Μαουρίσιο ή του Βιγιαφάνιες που πολλές φορές έπαιζε στην τριάδα των χαφ του Γιοβάνοβιτς.

Δημοσίευμα στο Βέλγιο ανέφερε για τον Ολυμπιακό την περίπτωση του Σελίμ Αμάλα. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός με βελγικό διαβατήριο είναι παίκτης της Σταντάρ Λιέγης και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023. Αυτό σημαίνει πως στον επόμενο Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει ελεύθερος. Μάλιστα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για πρόταση στα δύο εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό. Πρόταση που θα γινόταν αποδεκτή, ωστόσο ο παίκτης δεν ήθελε να μεταβεί στον Πειραιά.

Χωρίς να σημαίνει πως δεν πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για όλες τις ελληνικής ομάδας, ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που ενδιαφέρεται για τον Αμάλα. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Αμάλα είχε θέμα να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα γενικώς, ή είναι μια πρώτη αντίδραση. Ο Ολυμπιακός δεν γνωρίζουμε αν τον εξετάζει επίσης. Για το «τριφύλλι», σίγουρα.

Πάντως, η πληροφορία από το Βέλγιο αναφέρει πως ο παίκτης είχε μιλήσει με τον ίδιον τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Κι επειδή το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια νέα εξέλιξη με τον συγκεκριμένο παίκτη. Ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» άλλωστε, όταν επιλέγει έναν παίκτη επιμένει σε αυτόν.

Μια πιθανή έλευση του Μπερνάρντ εξάλλου, μπορεί να αλλάξει το status όλου του Παναθηναϊκού, κάνοντάς τον ελκυστικό προορισμό ακόμα και χωρίς ευρωπαϊκή παρουσία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News