Ο Παναθηναϊκός θα εξετάσει την πρόταση του κ. Δουβή

ΚΑΕ

Ο Παναθηναϊκός θα εξετάσει κάθε πρόταση για τον ορισμό των διαιτητών στο ελληνικό πρωτάθλημα, εάν εκείνη βρίσκεται εντός νομιμότητας και πραγματικότητας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 και τον ρεπόρτερ Δημήτρη Κοντό, ο Παναθηναϊκός τονίζει ότι οι αγώνες πρέπει να γίνονται στο γήπεδο και ότι παραμένει ανοικτός σε κάθε πρόταση αρκεί να είναι νόμιμη και να συμπλέει με την πραγματικότητα.

Αναφορικά με το θέμα της αποχώρησης του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ασχοληθεί, αφού δεν απασχολεί άμεσα τον ίδιο.

Πάντως, ξένοι διαιτητές δεν πρόκειται να οριστούν για το ντέρμπι της 17ης Μαρτίου (βάσει κανονισμού). Ωστόσο, η πρόταση του κ. Δουβή θα εξεταστεί σοβαρά από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ δεν αποκλείεται η ερυθρόλευκη ΚΑΕ να αναθεωρήσει τη θέση της.

Υπάρχουν πολλά σενάρια που «παίζουν» τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να εμπλακεί περισσότερο επί του θέματος. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, εάν δεν αγωνιστεί στο ερχόμενο αιώνιο ντέρμπι, θα διαγραφεί από τα μητρώα και δεν θα έχει συμμετοχή στα κοινά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News