Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον μεγάλο στόχο της Μακάμπι Χάιφα!

Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον μεγάλο στόχο της Μακάμπι Χάιφα!

Η Μακάμπι Χάιφα που φέτος αγωνίστηκε στο Champions League, ήθελε τον Γερεμέγεφ της Χάκεν το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τελικά εκείνος φέρεται να καταλήγει στον Παναθηναϊκό μετά από 6 μήνες.

Οι Ισραηλινοί που εισέπραξαν τα έσοδα από τους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έβαλε το περασμένο καλοκαίρι από το ταμείο της το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σουηδού φορ, αλλά τελικά η Χάκεν αρνήθηκε την πρόταση.

Όπως μεταφέρουν οι Σουηδοί, ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει συμφωνία με το 1/5 των χρημάτων που έδιναν οι Ισραηλινοί πριν από 6 μήνες , δηλαδή με το ποσό των 300 χιλ. ευρώ.

Το θέμα είναι πως ο Γερεμέγεφ έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να δοθεί δανεικός στο Λεβαδειακό και από το καλοκαίρι να πιάσει στασίδι στο Κορωπί.

Τελευταίο του ματς στη σεζόν ήταν στις 6 Νοεμβρίου 2022 στο 3-3 της Χάκεν με την Νόρκεπινγκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News