Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε την πρόταση της ΕΡΤ για τηλεοπτική μετάδοση!

Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε την πρόταση της ΕΡΤ για τηλεοπτική μετάδοση!

Το YouTube από την τηλεοπτική μετάδοση προτίμησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Α1 γυναικών.

Η κρατική τηλεόραση έκανε πρόταση για την ανάληψη της τηλεοπτικής μετάδοσης, μεταφέροντας την ώρα από τις 17:45 στις 20:00, σε μία ζώνη με εμφανώς ευρύτερο κοινό, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να αρνείται.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι δεδομένο πως δεν επιθυμούσαν για τους δικούς τους λόγους την τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης από την ΕΡΤ, με το ματς τελικά να βρίσκει διαδικτυακή… στέγη στο επίσημο κανάλι της ομάδας του Πειραιά στο Youtube.

Ο λόγος ωστόσο της άρνησης του Ολυμπιακού έχει να κάνει με την ποδοσφαιρική αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Βόλο για τη Super League, που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 την Κυριακή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News