Ο νέος Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα του Απόλλωνα! (vids)

Ο νέος Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα του Απόλλωνα! (vids)

Με νέα πρόσωπα στη διάθεσή του ο Γιώργος Βόβορας οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μια άνετη επικράτηση στο ΟΑΚΑ (78-68) κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών. 

Τρομερή εμφάνιση έκανε ο Ντάριλ Μέικον στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Πατρών (18 πόντοι στο ημίχρονο), καθώς ήταν εκείνος που ηγήθηκε από πολύ νωρίς των πρασίνων στο σκοράρισμα. Ο Γιώργος Βόβορας, γενικά, δοκίμασε πράγματα στο παρκέ και έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Στέφαν Γιόβιτς και Πέιτον Σίβα, προκειμένου να προσαρμοστούν στην ομάδα.




Με τρίποντο του Σαντ Ρος στην τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση ενός πρώην πράσινου, του Δίπλαρου, και έστειλε τη διαφορά στο +17 (59-42). Το Τριφύλλι συνέχισε με καλή κυκλοφορία με τον Γιόβιτς να συνεισφέρει τα μέγιστα. Με ωραίο σουτ μέσης απόστασης ο Χουγκάζ έγραψε το 68-42.




Με το ξεκίνημα του δ’ δεκαλέπτου ο Γιόβιτς πέτυχε τους πρώτους του πόντους (72-44). Οι πράσινοι έκαναν διαχείριση στα τελευταία λεπτά, πήραν συμμετοχή οι Μαντζούκας – Καββαδάς και περαιτέρω χρόνο ο Χουγκάζ και έφθασαν σε μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 27-22, 44-36, 70-44, 78-68

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News