Ο Μπρέι... αλλάζει θέση σε δύο!

Επίσημο: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή Μπρέι ο Εξάστερος - Η διάρκεια του συμβολαίου

Τώρα που ο Μπρέι θ’ αναλάβει το κουμάντο του Παναθηναϊκού, καιρός να σμίξουν Παπαπέτρου και Σαντ Ρος στους φόργουορντ.

Τώρα που ο Μπρέι θ’ αναλάβει το κουμάντο του Παναθηναϊκού, καιρός να σμίξουν Παπαπέτρου και Σαντ Ρος στους φόργουορντ.

Πληθωρικοί αμφότεροι, μπορούν να μαρκάρουν κοντούς-ψηλούς, ν’ ανέβουν στο «4» και να κατέβουν στις θέσεις των γκαρντ (αν και κάτι τέτοιο δεν είναι ιδεατό αφού ουδείς είναι σουτέρ) συνεπέστατοι αμυντικοί και καθόλου αδιάφοροι ριμπάουντερ.

Ο Κουβανός έκανε απίθανο παιχνίδι στον Πειραιά, μπορεί να φανεί ακόμα πιο χρήσιμος παίζοντας στη φυσική του θέση, εξαρτάται τώρα από τον Κάτας που θα τον…προσγειώσει και σε τι ρόλο θα τον ενεργοποιήσει.

Η γνώμη μας είναι ότι με τον κάπτεν δίπλα του, ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ μπορεί να αποτελέσει «άλλο» αθλητή και σημαντική προσθήκη. Σε περίπτωση που του δώσουν τα κλειδιά της θέσης «3» οι πράσινοι θα έχουν μεν θέμα στα παιχνίδια υψηλού επιπέδου, αφού δεν απειλεί με συνέπεια από μακριά, αλλά σοβαροί να είμαστε, φέτος απλά παλεύεις να κρατήσεις ψηλά το γόητρό σου στην Ευρώπη και τίποτα άλλο.

Το θέμα είναι να ενισχυθείς ενόψει ελληνικών υποχρεώσεων, εκεί που Πατρινοί και ΑΕΚτζήδες έχουν …ψηλώσει και σου λένε φόρα-παρτίδα ότι αισιοδοξούν βάσιμα να σε εκθρονίσουν.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News