Ο μεγάλος προβληματισμός του Δωνη

Ο μεγάλος προβληματισμός του Δωνη

Ο Γιώργος Δώνης βλέπει ότι η ομάδα του δεν μπορεί να πιάσει υψηλά στάνταρντς στο β’ γύρο του πρωταθλήματος και καλείται να λύσει το ψυχολογικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σε αυτήν.

Ο Έλληνας προπονητής ψάχνει να βρει το λόγο της καθίζησης του Παναθηναϊκού τις τελευταίες εβδομάδες. Και η αλήθεια είναι πως το προπονητικό τιμ του «τριφυλλιού» δεν πρόλαβε τις εξελίξεις, αλλά το πρόλαβαν αυτές.

Οι πράσινοι – με εξαίρεση ένα διάστημα στο Αγρίνιο και στη Λιβαδειά – δεν έγιναν τα «αφεντικά» του αγώνα. Δηλαδή… να παίξουν σαν «Παναθηναϊκός» και να κλείσουν τον αντίπαλο στη μικρή του περιοχή.

Είχαν ανούσια κατοχή μπάλας, αποτυχημένες μακρινές μεταβιβάσεις, πολλά λάθη και πάσες από το κέντρο στην άμυνα και… από την άμυνα στο τέρμα.

Φυσικά, όλα αυτά δεν θυμίζουν τον Παναθηναϊκό του φθινοπώρου, ή και του πρώτου μήνα του χειμώνα. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές και την υπόθεση Τζήλου το «τριφύλλι» αποδιοργανώθηκε και τα σερί αρνητικά αποτελέσματα – ειδικότερα αυτά που προήλθαν από τρανταχτά ατομικά λάθη – κόστισαν πολλά περισσότερα στην ομάδα πέρα από τη βαθμολογική απώλεια.

Είναι η ώρα του Γιώργου Δώνη να βγει μπροστά και να μιλήσει, καθώς του αντιστοιχούν ευθύνες. Πάντως, ο ίδιος δείχνει ανήσυχος επί του παρόντος και σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα έχει να συζητήσει πολλά με τους συνεργάτες του για το πως θα αλλάξει το πράγμα στη συνέχεια…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News