Ο κόσμος είναι που κάνει την διαφορά

Το λεπτό ζήτημα για το είδος της τιμωρίας του Παναθηναϊκού

Η διαφορά των μεγάλων συλλόγων στις αγωνιστικές κρίσεις που περνάνε είναι ο κόσμος τους.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχάσει τι πάει να πει πρωταθλητισμός, στο πρωτάθλημα ξεκίνησε μουδιασμένα, όμως οι φίλοι του στη Λεωφόρο ήταν εκεί: κατέθεσαν την αγάπη και το πάθος τους, ταρακούνησαν το κλαμπ- κυρίως το έβαλαν μπροστά στην υποχρέωση να κερδίζει απαιτώντας να κάνει το καλύτερο δυνατό παιχνίδι.

Τα έκαναν όλα αυτά οι οπαδοί με τον δυσκολότερο τρόπο, δηλαδή με την παρουσία στο γήπεδο αν και ξέρουν πως ο σύλλογος ούτε φέτος θα πάρει πρωτάθλημα.

Ο κόσμος δεν ξεχνά, ούτε έχει ανοσία στις ήττες, μα βρίσκει τρόπο και καταπίνει την πίκρα του τιμώντας το συμβόλαιο πίστης που έχει με την ομάδα: είναι δίπλα της στα δύσκολα, πρώτα από όλα γιατί καταλαβαίνει ότι μόνο η δική του παρουσία μπορεί να προσδώσει στην ομάδα λάμψη, κύρος – στοιχεία απαραίτητη ειδικά στις δύσκολες στιγμές.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News