Ο Κασίγιας... κρέμασε τον Πεσέιρο! (video)

Ο Κασίγιας... κρέμασε τον Πεσέιρο! (video)

Η Πόρτο υπέστη ήττα-σοκ στην έδρα της Μπράγκα με 3-1 και δείχνει να… παραδίνεται στη μάχη του τίτλου, καθώς έμεινε στο -6 από την κορυφή. Μεγάλη γκάφα του Κασίγιας στο τρίτο γκολ.

H Πόρτο γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Μπράγκα, χάνοντας έδαφος στην κούρα του τίτλου, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται έπειτα από τραγική έξοδο του Ικέρ Κασίγιας στο χώρο του κέντρου στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

[ads2]

Στους Σάμαρη, Μήτρογλου και την Μπενφίκα δίνει το πρωτάθλημα η Πόρτο. Οι «δράκοι» ηττήθηκαν μέσα στην έδρα της Μπράγκα με σκορ 3-1 και παρέμειναν στο -6 από την κορυφή και τους «αετούς» της Λισαβόνας.

Η Μπράγκα προηγήθηκε στο 71ο λεπτό με τον Κόκα αλλά η Πόρτο ισοφάρισε στο 85ο λεπτό με τον Περέιρα. Ωστόσο, στην ομάδα του Ζοσέ Πεσέιρο δεν αρκούσε ο βαθμός της ισοπαλίας και έτσι ανοίχτηκε για να πάρει το διπλό. Αυτό, της γύρισε μπούμερανγκ, αφού αρχικά στο 89′ ο Ράφα Σίλβα έκανε το 2-1 και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άλαν, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος-κάκιστη έξοδο του Ίκερ Κασίγιας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News