Ο Γιοβάνοβιτς χτύπησε καμπανάκι πάρα το 5Χ5 - Οι αναφορές στους παίκτες

Παναθηναϊκός: Έργο Ιβάν και αυτή η λεπτομέρεια!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει το απόλυτο αλλά αυτό σημαίνει τίποτα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στόχος του Σέρβου προπονητή στη διακοπή είναι οι παίκτες του να μην χαλαρώσουν καθώς ακόμα δεν έχουν καταφέρει τίποτα.

Σίγουρα η ομάδα έχει κάνει μια πολύ καλή αρχή όμως ξέρει ότι αν οι παίκτες του εφησυχαστούν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αυτή η εκκίνηση να καταλήξει στα σκουπίδια.

Είμαστε σίγουροι ότι ο κόουτς τα έχει σκεφτεί αυτά πάρα πολύ καλά και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να έχει τους παίκτες του σε εγρήγορση.

Μάλιστα, δίνει συνέχεια οδηγίες στις προπονήσεις τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να μείνουν όλοι προσηλωμένοι στο στόχο.

Παναθηναϊκός: Αξίζει κάθε ευρώ αύξησης που θα ζητήσει ο ατζέντης του

Παναθηναϊκός: Αν ποτέ ο Αϊτόρ φύγει από την χώρα μας δεν ξέρουμε αν θα τον νοσταλγήσει ποτέ κανένας. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι σήμερα κάνει ένα πρωτάθλημα καταπληκτικό και κρατά τον Παναθηναϊκό πρώτο.

Ο Ισπανός εκτός από το να σκοράρει κάνει ένα σωρό άλλα πράγματα στο τερέν!

Κάθε φορά που τον βλέπουμε να κολλά τη μπάλα στο πόδι χαϊδεύοντας τις καμπύλες της, να την ανοίγει με το εξωτερικό στον χώρο για τον παίκτη που ακολουθεί, κάθε φορά που επιταχύνει ή που εμφανίζεται σε σημεία του γηπέδου που δεν τον περιμένεις για να κάνει πότε κάτι εξαιρετικά απλό και πότε κάτι αληθινά απρόβλεπτο, βλέπουμε μια εκδοχή του ονειρικού μεσοεπιθετικού που κάθε ομάδα θέλει στο ρόστερ της.

Ο άτιμος ώρες ώρες είναι λες και κοπιάρει τον μεγάλο Δημήτρη Σαραβάκο, τις περιστροφές και τις συγκλίσεις του, τα ανοίγματά του και τις εφόδους του – κυρίως τα ωραία του τελειώματα. Αυτή η παράξενη μίμηση έχει ως αποτέλεσμα συχνά πυκνά διάφορα μικρά αριστουργήματα.

Αξίζει κάθε ευρώ αύξησης που θα ζητήσει από την διοίκηση ο ατζέντης του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News