Ο φευγάτος του Σεπτεμβρίου «φουλάρει» για ανανέωση συμβολαίου

Ο φευγάτος του Σεπτεμβρίου «φουλάρει» για ανανέωση συμβολαίου

Εξαιρετικός κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Γιοάν Μολό με καίρια τρεξίματα, ωραία ξεδιπλώματα και ασίστ στη φάση του 3-0.

Τον Γάλλο τον πρόσφερε στον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Μπόλονι κι εκεί που το παιδί μάζευε τα μπογαλάκια του γι’ άλλες πολιτείες είδε τη νέα ευκαιρία που του δόθηκε ως…εξιλέωση βγάζοντας στο χορτάρι την μεγάλη του ποιότητα ακόμα κι αν παίζει σε θέση που δεν ξέρει.

Ο Γιοάν κυριολεκτικά από τα αζήτητα θα φτάσει να γίνει από τους πρώτους στους οποίους θα προταθεί ανανέωση συμβολαίου, ήδη ο Πιερ Ντρεοσί είχε μία διερευνητική επαφή μαζί του για να μάθει τις απαιτήσεις του.

Ο φευγάτος του Σεπτεμβρίου έχει μετατραπεί σε σημείο αναφοράς του κλαμπ σήμερα, αυτό δείχνει και την προσωπικότητά του.

Ο Μολό στο παρελθόν προσπάθησε πολλές φορές να μιλήσει με τον Τσάβι Ρόκα και να ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία, ο Ισπανός δεν τον υπολόγιζε αλλά όταν τα πράγματα άλλαξαν ο ποδοσφαιριστής ξεναγεννήθηκε από τις στάχτες του.

Ο Μολό υπέρβαλε εαυτό προκειμένου να καλύψει επαρκώς τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα κόντρα στον ΠΑΟΚ, μάλιστα στο τέλος κατέρρευσε σφαδάζοντας στο χορτάρι μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης, έχοντας καταβληθεί έντονα από την υπερπροσπάθεια.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News