Ο Εσιέν, ο Λεντέσμα και οι... δημοσιογραφοι!

Εδώ και χρόνια θεωρώ αστείους όσους θεωρούν ότι οι δημοσιογράφοι τα ξέρουν όλα. Όπως θεωρώ αστείους όσους θεωρούν ότι οι δημοσιογράφοι ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις.

Απτό παράδειγμα ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο δεν τον γουστάρουν στην πλειοψηφία τους τα ΜΜΕ -όχι τώρα (που είναι λογικό…) αλλά εξ αρχής – ωστόσο παραμένει κυβέρνηση! Και με διπλή εκλογική νίκη.

[ads2]

Για να μην ξεφύγουμε από τα… δικά μας, είναι αστείο να θεωρεί κάποιος ότι οι δημοσιογράφοι «έσπρωξαν» τη μεταγραφή του Μάικλ Εσιέν, όπως ενδεχομένως να γίνεται τώρα με τον Κριστιάν Λεντέσμα!

Για τον Εσιέν η ευθύνη είναι 100% είναι της διοίκησης, του προπονητή και των τεχνικών διευθυντών. Τόσο η απόκτησή του όσο και η διαχείρισή του!

Διότι πέρα του καλοκαιρινού λάθους, εξακολουθώ να πιστεύω ότι ακόμη και αυτός ο Εσιέν του 20% (του κανονικού) με σωστή διαχείριση θα έκανε τη διαφορά στην Ελλάδα. Και πέρσι και φέτος…

Μπορεί η κριτική και οι… σφαίρες να μην με αγγίζουν, αφού εξ αρχής είχα εκφράσει τις ενστάσεις μου για τον έλεγχο του ιατρικού φακέλου του Γκανέζου, αλλά είναι τουλάχιστον κουτό ν’ ακούω και να διαβάζω, ότι οι δημοσιογράφοι δεν τα έλεγαν και δεν τα έγραφαν για τον Γκανέζο όταν αποκτήθηκε.

Διότι τις… αποφάσεις κύριοι δεν τις παίρνουν οι δημοσιογράφοι.

Έτσι τώρα και με τον Λεντέσμα ακούω και διαβάζω πολλά και διάφορα. Ωστόσο την απόφαση δεν θα την πάρουν τα media.

Εάν οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν ότι ο Αργεντινός είναι καλός και αξίζει τον κόπο, ας τον πάρουν και μαζί ας πιστωθούν την επιτυχία ή να χρεωθούν την αποτυχία.

ΥΓ. Τον περασμένο Σεπτέμβριο στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Πανελευσινιακό, ο Εσιέν έκανε την πρώτη εμφάνιση, παρουσία δημοσιογράφων και κόσμου. Στην πλειοψηφία τους τα ΜΜΕ τον είδαν «αλάνθαστο» και να κάνει «καλές και απλοϊκές επιλογές».

Τότε είχαμε γράψει ότι ο άνθρωπος δεν μπορούσε να σπριντάρει…

Ωστόσο ούτε τα δικά μας γραφόμενα, ούτε των άλλων έπαιξαν κανένα ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι. Και αυτό φάνηκε στην πορεία…

Το γεγονός ότι ένας δημοσιογράφος επιλέγει να ξεφτιλιστεί (εάν φυσικά υπάρχει κανείς αναγνώστης – ακροατής που να θυμάται τι γράφτηκε πριν από… δύο, τέσσερις και έξι μήνες) είναι αλλού παπά ευαγγέλιο.

Η ουσία είναι τι κάνει η ίδια η ομάδα…

Πηγή: sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News