Ο Αλαφούζος «ξεμπλόκαρε» τον Γιοβάνοβιτς στα μεταγραφικά!

Βοτανικός: On camera δηλώσεις Αλαφούζου για το γήπεδο (video)

Ο Γιοβάνοβιτς είχε τη μεγάλη επιθυμία να δει τον Μαντσίνι στα «πράσινα» και ο Αλαφούζος ανέλαβε τα…υπόλοιπα, θορυβούμενος και από την τελευταία βαριά ήττα του Παναθηναϊκού. 

Το ζητούμενο είναι να υπάρξει «χημεία» μεταξύ προπονητή και διοίκησης, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος τεχνικός διευθυντής, όσον αφορά το θέμα των μεταγραφών.

Ο «πράσινος» τεχνικός φάνηκε να έχει «κολλήσει» στο ζήτημα των μεταγραφών και η διοίκηση του πρόσφερε μια χείρα βοηθείας.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος «βούτηξε» στα βαθιά για να ντύσει στα πράσινα τον Μαντσίνι, εκεί όπου δεν μπορούσε να κάνει πολλά μόνος του ο Ιβάν ή κάποιος άλλος συνεργάτης. Επικοινώνησε ο ίδιος με τον Θεόδωρο Καρυπίδη για τον παίκτη.




Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε το τάιμινγκ για να βάλει στο ταμείο του όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερα χρήματα, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν είχε χρόνο για χάσιμο.

Έτσι, λοιπόν, με συνοπτικές διαδικασίες καλύφθηκαν οι ανάγκες τόσο των «κίτρινων», όσο και του ποδοσφαιριστή για να οδηγηθούμε στο «σήμερα».

Προπόνηση και αποστολή για τη ρεβάνς

Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (26/1, 19:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News