Ο Αϊτόρ βράβευσε τον Χουάνκαρ - Τα σχόλια των Ρούμπεν και Ιωαννίδη! (pics)

Ο Αϊτόρ βράβευσε τον Χουάνκαρ - Τα σχόλια των Ρούμπεν και Ιωαννίδη! (pics)

Ο Χουάνκαρ παρέλαβε το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής των play off και 2ης των play out και ευχαρίστησε με ανάρτηση τους φίλους του Παναθηναϊκού, με τον Φώτη Ιωαννίδη να τον πειράζει.

“Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με ψήφισαν. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος με αυτό το βραβείο, γιατί είναι η πρώτη φορά που κερδίζω κάτι στη ζωή μου. Ευχαριστώ ξανά.




Εύχομαι τα καλύτερα για τον σύλλογό μας, για τους συμπαίκτες μου κι ελπίζω να έχουμε ένα καλό φινάλε στη σεζόν”, ήταν τα λόγια του Ισπανού μπακ, ο οποίος στη συνέχεια ανέβασε το σχετικό βίντεο της Super League Interwetten στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, μαζί με ένα χαμογελαστό emoji.

Κάτω απ’ το μήνυμά του ακολούθησε η αποθέωση απ’ τον Ρούμπεν Πέρεθ που του έγραψε “είσαι ο καλύτερος”, αλλά και το σχετικό πείραγμα από τον συμπαίκτη του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος του έγραψε “…να κλείνεις τα μάτια σου πιο συχνά”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juankar Perez (@juankarperezofficial)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News