Η...ντροπή του Φελντέιν

Η...ντροπή του Φελντέιν

Ο Τζέιμς Φελντέιν δεν έψαξε δικαιολογίες μετά την ήττα από την Νταρουσάφακα και δήλωσε στο Euroleague Greece πως είναι…τραγικό να δέχονται εύκολους πόντους.

“Πρέπει να ξεκινήσουμε να νικάμε εκτός έδρας” είπε επίσης ο Αμερικάνος παίκτης του Παναθηναϊκού.

Χωρίς να ψάξει για δικαιολογίες ο Τζέιμς Φελντέιν δήλωσε πως αυτό που έχει να κάνει αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι να μάθει να νικά εκτός έδρας και να χτίσει ψυχολογίες ενόψει playoffs.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

“Η άμυνα κερδίζει παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και δεν παίξαμε καθόλου. Τραγικό…”

“Ξέρουμε πως έχουν καλούς παίκτες, αλλά το να σκοράρουν εύκολους πόντους είναι κακό. Δεν δικαιολογείται και θα πρέπει να ντρεπόμαστε. Πρέπει να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να νικάς εκτός έδρας, αλλά έτσι είναι όλη ηEuroLeague δεν υπάρχουν περιθώρια, για να ψάχνουμε δικαιολογίες”.

«Δεν ξέρω τι γίνεται μακριά απ’ το ΟΑΚΑ. Πρέπει να βρούμε γρήγορα τι φταίει, γιατί ακολουθούν σημαντικοί αγώνες. Δεν απομένουν πολλά παιχνίδια ακόμα ειδικά εκτός έδρας. Πρέπει να το βρούμε και να το διορθώσουμε τώρα, όσο είναι νωρίς. Κανείς μας δεν ξέρει τι. Ούτε ο προπονητής το ξέρει. Αλλά εμείς οι παίκτες ως επαγγελματίες πρέπει να βρούμε γιατί δεν παίζουμε καλά εκτός έδρας», σχολίασε ο Φελντέιν και στη συνέχεια δεν έκρυψε την απορία του για το σουτ στο οποίο ευστόχησε ο Ουίλ Κλάιμπερν και “σφράγισε” την επικράτηση για την Νταρουσάφακα λέγοντας “είναι καλός παίκτης. Ευστόχησε σε δύσκολο σουτ. Αυτό κάνουν οι καλοί παίκτες”.

“Πρέπει να κοιτάξουμε να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά στην κατάταξη γίνεται. Αυτό σημαίνει πως οι αναμετρήσει που έρχονται είναι σημαντικές. Δεν είναι ανάγκη να κοιτάμε τι γίνεται κάτω από εμάς. Φυσικά θέλουμε να τερματίσουμε τέταρτοι ή και τρίτοι, αλλά θα ‘ναι δύσκολο και το ξέρουμε. Η αποστολή μας ήταν δύσκολη και παραμένει, επομένως πρέπει ν’ αρχίσουμε να νικάμε εκτός έδρας. Πρέπει ν’ αρχίσουμε τώρα, όχι να περιμένουμε τα playoffs. Θα ‘ταν ωραία να νικήσουμε στα playoffs, αλλά πρέπει να μάθουμε από τώρα πώς να το κάνουμε και τότε να είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Δείτε τα καλύτερα προγνωστικά της Ημέρας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News