Ντι Φρανσέσκο: Ο προπονητής που απέκλεισε την «Μπάρτσα» προτάθηκε στον Παναθηναϊκό!

Ντι Φρανσέσκο: Ο προπονητής που απέκλεισε την «Μπάρτσα» προτάθηκε στον Παναθηναϊκό!

Μεγάλο όνομα έφθασε στα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη θέση του headcoach, εκείνο του πρώην προπονητή της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φρανσέσκο.

Οι Ρωμαίοι θα έχουν να τον θυμούνται για τη μεγαλύτερη πορεία της ομάδας στη σύγχρονη εποχή στο Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Εουσέμπιο Ντι Φρανσέσκο οδήγησε τη Ρόμα σε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Champions League, γυρνώντας από το 4-1 του «Καμπ Νου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα με εκείνο το μυθικό «3-0» στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης (με γκολ… πρόκρισης του Μανωλά!) – όπως ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα το 1971 -.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο 51χρονος τεχνικός προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να «παλέψουν» με ομάδες από την Ιταλία και την Ουγγαρία, για να τον αποκτήσουν, αν το επιλέξουν.

Ο Ιταλός προπονητής δούλεψε για κάτι παραπάνω από μισή σεζόν, τελευταία, στην Κάλιαρι και έχει μείνει ελεύθερος από τον περασμένο Φλεβάρη. Στο παρελθόν, έχει αναλάβει τις Πεσκάρα, Λέτσε, Σασουόλο και Σαμπντόρια.

Όπως καταλαβαίνεται, στα μειονεκτήματά του περιλαμβάνεται το γεγονός πως δεν έχει βρεθεί σε κάποια ομάδα μακριά από την Ιταλία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News