Ντέμης: «Δεν έχει ''κλέψει'' ματς ο Παναθηναϊκός, ανώτερος από την ΑΕΚ» (vid)

Ντέμης: «Δεν έχει ''κλέψει'' ματς ο Παναθηναϊκός, ανώτερος από την ΑΕΚ» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αναλυτικά:

«Δεν με έκανε σοφότερο αυτό το ματς του Παναθηναϊκού. Δεν έπιασε την απόδοση που είχε πέρσι. Μπορεί να έπαιζε καλύτερα, αλλά είχε και δέκα ήττες. Δεν έχει ”κλέψει” κάποιο ματς, πάντα είναι καλύτερος από τον αντίπαλο. Οι φίλαθλοι θέλουν να παίξει και λίγο καλύτερα η ομάδα. Πάντως, έχει μάθει να κερδίζει συγκριτικά με πέρσι τέτοια περίοδο.»

«Καλύτερος από την ΑΕΚ ήταν ο Παναθηναϊκός. Οι καλύτερες φάσεις έγιναν στις αντεπιθέσεις. Δεν είδαμε κάποιο σπουδαίο ματς, καθαρό παιχνίδι με πολλή δύναμη. Η διάθεση των παικτών ήταν σα να κρινόταν τίτλος. Οι Αϊτόρ και Σπόραρ είναι πρώτοι σε expected goals. Ο Πέρεθ δεν είναι στο 100%, είχε έναν τραυματισμό. Παρά το λάθος του στο γκολ της ΑΕΚ, έφθασε στο 94% στις εύστοχες πάσας.»

«Η ΑΕΚ έχει θέμα με το τι να κάνω τη μπάλα, όταν είμαι μπροστά. Δε μπορεί να διαχειριστεί το παιχνίδι σωστά, όταν προηγείται στο σκορ. Το είδα στο ματς και με τον ΠΑΣ. Η ΑΕΚ πίεσε τον Παναθηναϊκό και στάθηκε σχετικά καλά. Ο Γκατσίνοβιτς θεωρώ πως είναι εσωτερικό χαφ. Ο Αλμέιδα παίρνει ρίσκα και δεν έχει υπομονή. Έκανε τέσσερις μαζεμένες αλλαγές, βέβαια, του λειτούργησε έως ένα σημείο.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News