Νταμπίζας: «Αποδόθηκε δικαιοσύνη» - Τι είπε για τον Παναθηναϊκό (vid)

Νταμπίζας: «Αποδόθηκε δικαιοσύνη» - Τι είπε για τον Παναθηναϊκό (vid)

Νίκος Νταμπίζας, Αλέξης Σπυρόπουλος και Πάνος Βόγλης έκαναν ένα γενικότερο σχόλιο για τον αήττητο Πρωταθλητή Χειμώνα Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Νταμπίζας: «Βάσει βαθμολογίας έχει αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο Παναθηναϊκός δίκαια βρίσκεται στην κορυφή. Έχει την πιο σταθερή ομάδα, μια συνέχεια από την περσινή σεζόν και συγκεκριμένα από τα πλέι οφ.»




Σπυρόπουλος: «Η πιο σταθερή και συνεπής ομάδα στον πρώτο γύρο. Όχι συναρπαστικός, αλλά ουσιαστικός ο Παναθηναϊκός. Γνωρίζει εξ αρχής το τι θα δεις. Το έχει υποστηρίξει αυτό με τον καλύτερο τρόπο.»

Βόγλης: «Έχω την εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός δεν περίμενε πως θα έχει αυτή τη χρονιά. Μένει να δούμε αν θα αντέξει από δω και πέρα στην πίεση. Μέχρι και την 6η-7η αγωνιστική έπαιζε λες και ήταν σε πενταήμερο. Όταν άρχισαν οι τραυματισμοί, φάνηκε πως ο Παναθηναϊκός άρχισε να ζορίζεται…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News