Νούνιες: «Μπορούσαμε να πετύχουμε άλλα δύο γκολ»

«Κόλλησαν» Νούνιες και Ζαχίντ (pics)

Ένα από τα ελάχιστα θετικά πράγματα που μπορεί να κρατήσει ο Παναθηναϊκός από το Βόλο είναι η παρουσία του Ζοάο Νούνιες, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο νεαρός άσος του «τριφυλλιού» πήρε αρκετές πρωτοβουλίες, βοήθησε σημαντικά στο κέντρο, έκλεψε μπάλες, κυκλοφόρησε ουσιαστικά τη μπάλα, ενώ είχε και τέσσερα σουτ.

Το ένα εξ αυτών ήταν εντυπωσιακό με εξωτερικό φάλτσο και θα μπορούσε να είχε καλύτερη κατάληξη.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το παιχνίδι:

«Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Μπορούσαμε να πετύχουμε άλλα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος. Δεν τα καταφέραμε. Τα τελειώματα ήταν το πρόβλημα. Θα ήταν διαφορετική η κουβέντα. Κάναμε πολλά και νομίζω το αξίζαμε να νικήσουμε».

Για το γεγονός πως ακόμη μια φορά χάθηκε η νίκη: «Θα είμαστε στα πλέι οφ νομίζω. Πρεσάραμε ψηλά, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δε νικήσαμε. Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Πρέπει να δουλέψουμε, να δίνουμε μάχη. Βλέπουμε ήδη το επόμενο ματς».

Για τη δική του εμφάνιση: «Είναι μια διαφορετική θέση αυτή του χαφ. Μου αρέσει να παίζω ως στόπερ. Νιώθω καλά κι ως αμυντικό χαφ όμως. Μπορώ να δίνω περισσότερα στην επίθεση. Πάνω απ’ όλα όμως, κοιτάμε την εμφάνιση της ομάδας. Δεν αρκεί να παίζει ένας καλά. Η ομάδα πρέπει να είναι καλή. Να τελειώνουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News