Νο1 περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού ο Αλεξανδρόπουλος

«Τετρακίνητος» με... χρυσή εξέδρα!

Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα στο ντέρμπι αλλά σαφώς δεν είχε τη φρεσκάδα που διέθετε προ εβδομάδων.

Σωστή η κίνηση του Λάζλο Μπόλονι να αναζητήσει αμυντικό μέσο που τελικά βρήκε στο πρόσωπο του Σεχ Νιάς αφού ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος …χάνει λάδια μιας και τόσο καιρό καλύπτει τρύπες δίχως να σταματά να αγωνίζεται στα κόκκινα.

Πλέον ο μικρός δεν λογίζεται στα ταλέντα που έρχονται για να πάρουν την ευκαιρία τους.

Παιχνίδι με παιχνίδι η χρηματιστηριακή του αξία μεγαλώνει και το όνομά του ακούγεται όλο και πιο έντονα στην αγορά του ποδοσφαίρου, πρόσφατα το κόστος του συμβολαίου από εκεί που ήταν μερικά…χιλιάρικα αποτιμήθηκε κοντά στις 750.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός, γνωρίζει πολύ καλά πως αν υπάρχουν περιπτώσεις στο ρόστερ που μπορούν μελλοντικά να του φέρουν σημαντικά έσοδα, ο Σωτήρης είναι ο νο1 στη λίστα κι είναι ένας λόγος για τον οποίο ο μικρός έχει όλη την προσοχή του τεχνικού τιμ.

Στα συν για τους «πράσινους», αλλά και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ότι το κέντρο ενισχύθηκε με ποιοτικούς παίκτες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έρχεται σύντομα ο Βιγιαφάνιες, ο Νιάς έχει διάθεση κι ορμή να προσφέρει, συνεπώς το παιδί θα παίξει τόσο όσο ώστε να μην σκάσει και να είναι ΟΚ για Κύπελλο και πλέι-οφ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News