Νικολακόπουλος: «Ένα μέτρο οφσάιντ ο Καμαρά, παρεμποδίζει και τον τερματοφύλακα!» (vid)

Νικολακόπουλος: «Ένα μέτρο οφσάιντ ο Καμαρά, παρεμποδίζει και τον τερματοφύλακα!» (vid)

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επιχείρησε να δώσει μια εξήγηση για το ακυρωθέν γκολ του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά:

«Ο διαιτητής έχει σφυρίξει πριν την κεφαλιά του Ιτούρμπε. Πιθανό να σφύριξε επιθετικό φάουλ. Αν μπορούσε να παρέμβει το VAR θα έλεγε πως ο Καμαρά είναι ένα μέτρο οφσάιντ και παρεμποδίζει τον τερματοφύλακα.»




Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: Έχει καταντήσει αηδία κ. Μπένετ. Δεν μπορείτε πλέον να εξασφαλίσετε καλύτερες διαιτησίες και το 50-50 που θέλουμε. Όσες φορές κι αν δει κανείς τη φάση του πεντακάθαρου γκολ που μας ακύρωσε ο απίθανος Πορτογάλος, δεν θα καταλάβει τι ανακάλυψε και μας στέρησε ένα κανονικότατο γκολ.

Να μη μιλήσουμε και για το φάουλ που προηγείται στον Νταρίντα πριν το γκολ του Ολυμπιακού, αλλά και για την δεύτερη κίτρινη που χάρισε στον Βρουσάι. Έχετε μόνο μια επιλογή, πια, κ. Μπένετ. Ξέρετε εσείς…“.

Ακούστε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News