Νίκη και συνεχίζει

Νίκη και συνεχίζει

Το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού ξεκίνησε νικηφόρα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την σεζόν 2019-2020 στον θεσμό του Λιγκ Καπ μπροστά σε 200 φιλάθλους του στο Ζηρίνειο.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν του Παμβοχαϊκού με 3-1 σετ (19-25, 25-6, 25-21, 25-18) και την Κυριακή στις 8.30μ.μ. στο ίδιο γήπεδο θα διεκδικήσουν την πρωτιά του ομίλου κόντρα στην Κηφισιά και ο νικητής θα περάσει απευθείας στα ημιτελικά της διοργάνωσης (διπλοί ημιτελικοί-διπλοί τελικοί). Αξίζει να σημειωθεί ότι στα ημιτελικά θα περάσει και ο καλύτερος δεύτερος των ομίλων.

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο , λίγο πριν τα μισά του πρώτου σετ το σκορ ήταν ισόπαλο 10-10 και τελικά το έχασε το «τριφύλλι» με 19-25.

Το δεύτερο σετ πάντως μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία και οι «πράσινοι» το κατέκτησαν πανεύκολα με 25-6 ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ.

Σε ότι αφορά το τρίτο σετ το «τριφύλλι» είχε και πάλι τον πλήρη έλεγχο του σετ και το κατέκτησε με 25-21 κάνοντας το 2-1 στα σετ. Στο τέταρτο σετ ο Παναθηναϊκός είχε και πάλι το πάνω χέρι και το κατέκτησε με 25- 18.

Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου και η καλύτερη δεύτερη των τριών ομίλων θα προκριθούν στην ημιτελική φάση που θα γίνει με διπλούς ημιτελικούς. Μετά την ολοκλήρωση της Α΄φάσης θα γίνει κλήρωση για τα ζευγάρια και τις έδρες των ημιτελικών. Οι νικήτριες ομάδες των διπλών ημιτελικών θα προκριθούν στους διπλούς τελικούς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News