Φουλ για Τουρόβ!

Φουλ για Τουρόβ!

Η πρεμιέρα της Euroleague είναι στο μυαλό όλων στις τάξεις του Παναθηναϊκού, ώστε να μπει με το δεξί και στην Ευρώπη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός μετράει το απόλυτο στις δύο πρεμιέρες του τη φετινή σεζόν, για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Πλέον όμως, η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση κόντρα στην Τουρόβ στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague.

Οι “πράσινοι” μετά το χθεσινό ρεπό, σήμερα επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως στη διάρκεια του ρεπό, στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν οι παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί απέναντι στη Νέα Κηφισιά. Ανάμεσά τους ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που ξεκίνησε να προπονείται με μπάλα αλλά και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος από σήμερα θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχοντας ξεπεράσει πλήρως τη θλάση στους προσαγωγούς. 

Την ίδια ώρα έπιασε δουλειά και ο Τζούλιαν Ράιτ. Ο Αμερικάνος φόργουορντ έχοντας ξεπεράσει και αυτός το πρόβλημα του τραυματισμού επιστρέφει για να… πάρει την ευκαιρία του. Ο Ράιτ γυμνάστηκε χθες, ενώ σήμερα θα έχει την πρώτη του επαφή με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς ο οποίος θα κρίνει αν ο Αμερικανός είναι σε θέση να βοηθήσει ή όχι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Exit mobile version