Μήτογλου - Νέο συμβόλαιο: Κολόνα και «εργαλείο»

Μήτογλου: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Χίμκι

Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να ανανεώσει το Ντίνο Μήτογλου;

Μπορεί ο Γιώργος Παπαγιάννης να έχει φορέσει μανδύα πρωταγωνιστική, αλλά ο πρώτος (κατά την ταπεινή μας άποψη) έχει αυτή τη στιγμή πληρέστερο οπλοστάσιο από τον Μεγαρίτη σέντερ. Ο νεαρός έχει προδιαγραφές αστεριού, μπορεί να παίξει και τις δύο θέσεις μέσα στη ρακέτα.

Η ποικιλία ντρίμπλας που διαθέτει (και χρησιμοποιεί για να φτιάξει τον χώρο του) σε συνδυασμό με το μήκος του παράγουν χάι-λάιτς όπως και “γλυκά” τελειώματα στο καλάθι, καθώς δεν έχει θέμα να σκοράρει ρολάροντας στη πλάτη του αντιπάλου, τομέας όπου ακόμα ο “Big Papa” επιδέχεται βελτίωσης.

Μας θυμίζει πολύ τον Κώστα Τσαρτσαρή ο Ντίνος, όπως ο “Ισλανδός” έτσι και του λόγου του διακρίνεται από μια έμφυτη αρμονία στη κίνηση του στο παιχνίδι. Στο μέλλον θ’ αποτελέσει πολύ καλό δίδυμο με κάποιο κυρίαρχο σέντερ, το μόνο ζητούμενο στη περίπτωση του είναι να μείνει υγιής.

Βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία και μόλις τώρα ξεκινάει την αναρρίχηση του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δυνατό παιδί, “πλαστικό” στο παιχνίδι του, με ικανότητα να παίξει ψηλά και να βάλει μπάλα στο παρκέ ξεκινώντας με πρόσωπο από τα 4-5 μέτρα.

Αρκετά μαχητικός, εξαιρετικός στο timing ψηλά, κάνει γρήγορα αισθητή τη παρουσία του στις διεκδικήσεις μπάλας. Κολόνα και παράλληλα ένα χρήσιμο εργαλείο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News