Νέο πρόσωπο στο Κορωπί

Νέο πρόσωπο στο Κορωπί

Διαβάστε για την πρώτη προσθήκη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που υποδέχθηκε χθες ο Αντρέα Στραματσόνι στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού «Γ. Καλαφάτης»!

Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα με τον Αντρεα Στραματσόνι να πραγματοποιεί χθες το πρωί στο Κορωπί σύσκεψη με όλους τους συνεργάτες του ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

[ads2]

Όπως αναφέρει η ΠΡΑΣΙΝΗ, εκεί ήταν και ο Ομάρ Ντανέζι, το νέο μέλος του προπονητικού τιμ του Παναθηναϊκού, που ήρθε από την Μίλαν και πήρε την θέση του Νταβίντ Μέντες.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στο πρόγραμμα προετοιμασίας και στο ρόλο, που θα έχει ο καθένας, αλλά και στο γεγονός ότι θα υπάρχει ένα γκρουπ παικτών, που θα αρχίσει στις 4 Ιουλίου ξεχωριστή προπόνηση, χωρίς να υπολογίζονται.

Leoforos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News