Νέο ενδιαφέρον για Μπεκ - Ποια η στάση του παίκτη

Νέο ενδιαφέρον για Μπεκ - Ποια η στάση του παίκτη

Ο Ούφε Μπεκ φαίνεται πως θα απορρίψει ακόμη μια πρόταση, αυτή τη φορά από την πατρίδα του, για να «κάτσει» πάνω στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο εξτρέμ του Τριφυλλιού προκάλεσε το ενδιαφέρον της Βίμποργκ, η οποία αγωνίζεται στη β’ κατηγορία της, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως θα ανέβει στο τέλος της σεζόν στην πρώτη.

Ο σύλλογος από τη Δανία δεν βρίσκεται σε θέση να καλύψει ούτε τις μισές από τις απολαβές του Μπεκ στους πράσινους, οπότε, ο ποδοσφαιριστής δεν έδειξε διατεθειμένος να εγκαταλείψει την Ελλάδα για να επαναπατριστεί και να… επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Πάντως, από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θέλει να τον παραχωρήσει, καθώς για ακόμη μια χρονιά, θα ρίξει τα λεφτά του στον…. Καιάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News