Νέα γκαντεμιά με Βέλεθ!

Βέλεθ: "Παίζω με πόνους"

O Φραν Βέλεθ έκανε προθέρμανση και ανοίγματα αλλά στη συνέχεια αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε από την προπόνηση.

Ευχάριστα νέα στην προπόνηση της Πέμπτης με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ο 19χρονος μέσος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος με την ομάδα και για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός στο παιχνίδι σε μισό γήπεδο που ήταν το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης. Επίσης Μακέντα και Σένκεφελντ έβγαλαν όλη την προπόνηση.

Αντίθετα ο Φραν Βέλεθ έκανε προθέρμανση και ανοίγματα αλλά στη συνέχεια αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε από την προπόνηση. Θεραπεία ακολούθησε ο Μαουρίσιο λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Η κατάστασή του, ενόψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα εκτιμηθεί εντός της ημέρας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης, ενώ ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία έκαναν οι Σανκαρέ, Τζαβίδας, Καραγιάννης, Μπεκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News