Νάνο: «Μένω στον Παναθηναϊκό και του χρόνου»

Κατά τη διάρκεια του live chat που κάνει αυτή την ώρα από την… παραλία ο Νάνο Γκονθάλεθ αποκάλυψε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, ο Ισπανός αμυντικός αποφάσισε να… ξεσκάσει με μπανάκι και ηλιοθεραπεία. Ταυτόχρονα, βέβαια, βρήκε ευκαιρία να απαντήσει σε ερωτήσεις οπαδών των «πρασίνων» και όχι μόνο.

[ads2]

Aπαντώντας σε μήνυμα οπαδού του Παναθηναϊκού, ο οποίος του ζήτησε να μείνει στην ομάδα, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ήταν ξεκάθαρος: «Θα μείνω στον Παναθηναϊκό, μην ανησυχείτε. Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και δεν φεύγω. Κανένας από την διοίκηση δεν μου έχουν πει το αντίθετο. Επομένως θα φύγω για διακοπές και θα επιστρέψω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έπαιξα 105 παιχνίδια κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν μια δύσκολη σεζόν με σκαμπανεβάσματα και τώρα είναι η ευκαιρία να ξεκουραστούμε λίγο».

Ο Νάνο, που βρίσκεται σε παραλία στη Βουλιαγμένη και συνομιλεί με τους διαδικτυακούς φίλους του τόνισε επίσης ότι ο Παναθηναϊκός ήταν μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο. «Ήταν μεγάλη ευκαιρία για εμένα να έρθω στον Παναθηναϊκό. Ήταν βήμα μπροστά για την καριέρα μου. Η Ελλάδα πια είναι δεύτερο σπίτι μου. Έχω περάσει πολύ καλά εδώ, το κλίμα είναι φανταστικό, η κρίση έχει επηρεάσει αρκετά τη χώρα, αλλά όλα είναι καλά» ήταν τα λόγια του.

Σε άλλη ερώτηση o 31χρονος αμυντικός δήλωσε φανατικός οπαδός της Ρεάλ και τόνισε ότι ήταν απολύτως δίκαιη η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη συνέχεια δήλωσε αισιόδοξος ότι η εθνική ομάδα της Ισπανίας θα τα πάει πολύ καλά στο EURO της Γαλλίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News