Να πάει με συνταγή Πειραιά στο Βερολίνο

Παναθηναϊκός... αέρας, ούτε που... είδε τη Βαλένθια!

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τους Βερολινέζους η γρήγορη αναγκαστική αλλαγή του Νεμάνια Νέντοβιτς (βγήκε με δύο φάουλ στα 7’17” για το πρώτο δεκάλεπτο), άφησε τον Παναθηναϊκό με μοναδική απειλή στο πικ εν ρολ τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού έκανε δουλειά για δύο, από τα δικά του χέρια ήρθαν (είτε άμεσα είτε έμμεσα) οι περισσότεροι πόντοι της ομάδας στο πρώτο δεκάλεπτο, αφού όποτε δεν σκόραρε, έδινε εύκολους πόντους στο Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο Σέρβος πήγε στα αποδυτήρια με 0/4 τρίποντα στην στατιστική του -φανερά εκτός ρυθμού μετά τα δύο γρήγορα φάουλ.

Με 7/11 τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο (ο Νεμάνια από τα 0/4, πήγε στα 3/4 σε εκείνη την περίοδο), ο πρωταθλητής βρήκε τον τρόπο να αφήσει κατά μέρους την αμφιβολία, κρατώντας τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας.

Ο νο1 σκόρερ σου δεν θα παίξει στη Γερμανία, μια χαρά κάλυψαν το κενό του οι υπόλοιποι στον Πειραιά, μπορούν να το κάνουν και στο Βερολίνο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News