«Να δώσουμε μία απάντηση στον εαυτό μας»

«Να δώσουμε μία απάντηση στον εαυτό μας»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Λοκομοτίβ και εξηγεί γιατί οι παίκτες του πρέπει να πάρουν την νίκη απέναντι στους Ρώσους

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λοκομοτίβ Κουμπάν (17/3, 21:15) για την 11η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στάθηκε στη σημασία της αναμέτρησης κι εξήγησε πώς την αντιμετωπίζει η ομάδα του.

[ads2]

O 49χρονος Σέργος προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague πως «είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς όλοι μας το γνωρίζουμε. Μετά την ήττα μας στο Βελιγράδι (σ.σ. από τον Ερυθρό Αστέρα) θέλουμε να δώσουμε μία απάντηση στον εαυτό μας, να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για τα πλέι οφ.

Η Λοκομοτίβ είναι μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Εχουν ταλέντο, εμπειρία και ισορροπία σε επίθεση και άμυνα. Πιστεύω στους παίκτες μου και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε με την υποστήριξη των φιλάθλων μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News