Να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές του

Να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές του

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη το τρέξιμο επειδή διαθέτει παίκτες που το βασικό τους πλεονέκτημα είναι να σπριντάρουν και να εκτελούν.

Βέβαια για να βγεις στον αιφνιδιασμό πρέπει ως ομάδα να είσαι επιθετική στην άμυνα, να μαζεύεις τα αμυντικά ριμπάουντ ώστε να έχεις ευκαιρίες να τρέξεις το γήπεδο σε 5 δευτερόλεπτα.

Το καλό είναι πως οι Έλληνες γνωρίζουν καλά την ομάδα, οι Αμερικανοί έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται πού βρίσκονται διευκολύνοντας τον Γιώργο Βόβορα που προσπαθεί να «χτίσει» σύνολο του οποίου το στυλ (και όχι τόσο ο κορμός του) άλλαξε σε μεγάλο βαθμό από πέρυσι, αφού ο Νικ Καλάθης από μόνος του αποτελεί κατηγορία.

Η προσθήκη Μακ έρχεται την κατάλληλη εποχή, ο κόουτς θα έχει χρόνο να διαβάσει τις αδυναμίες, να διορθώσει προβλήματα και κυρίως να «τρέξει» περισσότερο για να προλάβει τον χρόνο ώστε την άνοιξη το κλαμπ να διεκδικήσει το νταμπλ κι ότι καλύτερο πλασάρισμα μπορεί στην κατάταξη της Ευρωλίγκας.

Βλέπουμε ότι λόγω της πανδημίας καμιά ομάδα δεν είναι σε εξαιρετική κατάσταση, οπότε το τριφύλλι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τις (λίγες) πιθανότητές του για οκτάδα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News