Μπρέι: Το συμβόλαιο που προσφέρει ο Παναθηναϊκός και το μπάι άουτ

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Τι Τζέι Μπρέι - Τι απομένει

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τι Τζέι Μπρέι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που καταβάλει προσπάθειες για να τον αποκτήσει όσο πιο σύντομα μπορεί.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τι Τζέι Μπρέι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που καταβάλει προσπάθειες για να τον αποκτήσει όσο πιο σύντομα μπορεί.

Ο Αμερικανός γκαρντ πριν από λίγη ώρα έμεινε ελεύθερος από την Σαραγόσα, στην οποία έπαιζε ως δανεικός από την Μπάγερν Μονάχου.

Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε τη λήξη του δανεισμού του ευχαριστώντας τον για τη συνεργασία και πλέον ο δρόμος του Παναθηναϊκού για να τον φέρει στο ΟΑΚΑ άνοιξε περισσότερο.

Ο παίκτης ανήκει στη Μπάγερν Μονάχου, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει οι «πράσινοι» να βρουν τη «χρυσή τομή» με τους Γερμανούς, ώστε να λυθεί η συνεργασία του Μπρέι μαζί τους και να ενεργοποιηθεί η δεδομένη συμφωνία του με το «τριφύλλι». Η υπόθεση δεν είναι εύκολη, καθώς υπάρχει ένα μπάι άουτ περίπου 50 χιλ ευρώ το οποίο πρέπει να καταβληθεί για να απεμπλακεί ο παίκτης από τους Γερμανούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος Αμερικάνος έχει έρθει σε συμφωνία με τους «πράσινους» με οψιόν συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2023!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News