Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μπρέι από τη Σαραγόσα - Γίνεται πράσινος

Τα δεδομένα για Τι Τζέι Μπρέι και ακόμη δύο

Η Σαραγόσα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Τι Τζέι Μπρέι, προαναγγέλλοντας επί της ουσίας τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Η Σαραγόσα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Τι Τζέι Μπρέι και ο παίκτης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έρχεται στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Όπως έγραψε νωρίτερα το newspao.gr, ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και το μόνο που απομένει είναι το «ναι» της Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα, πριν από λίγο η Σαραγόσα ανακοίνωσε (μετά από δύο μήνες συνεργασίας των δύο πλευρών) την αποχώρηση του Τι Τζέι Μπρέι, προαναγγέλλοντας επί της ουσίας τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Στην επίσημη τοποθέτηση του ισπανικού συλλόγου επισημαίνεται πως ο αριστερόχειρας περιφερειακός “έφυγε από την ομάδα σήμερα, για να ξεκινήσει μια νέα επαγγελματική πορεία”.

Αυτό που μένει πλέον για να γίνει και επίσημα πράσινα ο Μπρέι είναι να συναινέσει η Μπάγερν, ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Η τελική απόφαση των Γερμανών αναμένεται τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, ωστόσο δύσκολα ο παίκτης δεν θα γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News