«Μπορεί το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός»

«Μπορεί το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός»

Ο παλαίμαχος άσος των Πρασίνων, Απόστολος Κόντος μίλησε για την κατάσταση της ομάδας αλλά και για την συνέχεια των play offs στην Βasket League.

Οι δηλώσεις του στο sportdog.gr:

«Είναι στενάχωρο να φτάνουμε στο πέμπτο ματς με τη Λάρισα, χωρίς καθόλου να θέλω να υποβαθμίσω την Λάρισα που είναι αξιόλογη και πολύ καλά δουλεμένη. Αλλά είναι σίγουρο ότι θα είμαστε στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.»

Πώς σχολιάζετε την δήλωση Μπαρτζώκα για το αν θα είναι ο Παναθηναϊκός ή η Λάρισα στους τελικούς,που συζητήθηκε έντονα;

«Καλό θα είναι, γενικά το λέω, όταν μιλάμε για μεγάλες ομάδες να υπάρχει κάποια αυτοσυγκράτηση. Αυτό θα σχολιάσω και τίποτα άλλο.»

«Όταν χάνει ο Παναθηναϊκός είναι δύσκολη κατάσταση, αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία με το να δημιουργούμε καταστάσεις που φέρνουν προβλήματα. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός».

Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα στους τελικούς με τον Ολυμπιακό; Γιατί υπάρχει ένα κλίμα που τον έχει κάπως ξεγραμμένο.

«Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι αναγεννάται από τις άσχημες καταστάσεις. Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι και δεν υπάρχει κάποιος να ξεχωρίζει και να είναι φαβορί. Οπότε, ναι, μια χαρά μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα».

Τι χρειάζεται να γίνει ώστε τη νέα σεζόν να μην έχει τα ίδια προβλήματα με φέτος η ομάδα;

«Να αντιληφθούν όλοι ότι οι ομάδες χτίζονται με το οικονομικό μέγεθος, έτσι είναι το μπάσκετ σήμερα. Θα εξαρτηθεί το οικονομικο μεγεθος για να δούμε τον Παναθηναϊκό όπως θέλουμε όλοι».

Τι θα λέγατε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ομάδας;

«Ο κόσμος αγαπάει ιδιαιτέρα την ομάδα μπάσκετ, έχει σταθεί όλα αυτά τα χρόνια κοντά – Έχει δώσει εξετάσεις και τις πέρασε. Θεωρώ ότι και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο πάλι θα είναι κοντά και θα παραμείνει κοντά της».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News