«Μπορεί και χωρίς... Μπεργκ ο Παναθηναϊκός»

«Οιωνός» Κυπέλλου: Διπλό στο Καραϊσκάκη σημαίνει... κατάκτηση Κυπέλλου!

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Σερέτης σχολιάζει τη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Οσα γράφει στη Livesport:

Να, που στο τέλος της σεζόν τα δύο ρόστερ συγκρίνονται και… παρασυγκρίνονται! Και αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η μεγάλη αποτυχία του εφετινού management του ΠΑΟΚ. Είναι, επί παραδείγματι, καλύτερος αριστερός μπακ, ο σημερινός Βιεϊρίνια από τον Χουάνκαρ; Ο Κρέσπο από Βέλεθ ή Σένκεφελντ;

Ο Τσιγγάρας από τον Πέρεθ ή τον Αλεξανδρόπουλο; Ο Κούρτιτς, ο Αουγκούστο, ο Καντουρί από τον Βιγιαφάνιες, τον Γκατσίνοβιτς, τον Κουρμπέλη; Μπορεί! Ως «πάστα» παικτών, μπορεί κάποιοι όντως να είναι καλύτεροι συγκριτικά με αντίστοιχους του Παναθηναϊκού.

Όχι όμως σε αυτό το timing. Όχι στις 21 Μαΐου 2022. Αυτό είναι και το μεγάλο ζητούμενο του σημερινού τελικού. Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να είναι τόσο έτοιμος πνευματικά ώστε να επιβεβαιώσει τη σημερινή ποδοσφαιρική υπεροχή του έναντι μιας ομάδας με περισσότερες προσωπικότητες, μεγαλύτερη εμπειρία και ισχυρότερο χαρακτήρα; Αυτή την φορά δεν έχει… Μπεργκ.

Ούτε είναι φαβορί, όπως το 2014, όταν απουσίαζαν από τον ΠΑΟΚ ο Κατσουράνης και ο Αθανασιάδης. Μπορεί, όμως, να τα καταφέρει αρκεί να είναι συγκεντρωμένος και να μην είναι άτυχος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News