«Μπλογκ» Βαβαρούτσου στο Newspao.gr: «Παγκόσμιες διακρίσεις με τον Παναθηναϊκό!»

«Μπλογκ» Βαβαρούτσου στο Newspao.gr: «Παγκόσμιες διακρίσεις με τον Παναθηναϊκό!»

Ο Σωτήρης Βαβαρούτσος «μπλογκάρει» στο newspao.gr, περιγράφοντας τη δική του διαδρομή στο χώρο του αθλητισμού, τις προσωπικές του επιτυχίες και τους μελλοντικούς του στόχους. 

«Καλησπέρα στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Πώς θα μπορούσα να μην δώσω το παρόν σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα Αμεα στίβου μετά από τόσα χρόνια απών (2008) με έναν τέτοιο σύλλογο, τον Παναθηναϊκό, αφού από το 2000 ξεκίνησα να αγωνίζομαι στα 100μ., 200μ. και 400μ. Με αποτέλεσμα το 2005 μια 5η θέση στα 200μ. στο πανευρωπαϊκό στίβου στην Φινλανδία με την Εθνική Ομάδα».

«Η συμμετοχή μου στο πανελλήνιο στίβου ήταν αξιοπρεπής με βάση την προπονητική μου κατάσταση που βρίσκομαι αυτόν τον καιρό, μιας και το κύριο αγώνισμά μου πλέον, είναι η ποδηλασία. Η φετινή, αν και πρώτη χρονιά με το νέο προπονητή, Κώστα Γκρέκα, έδωσε καλά αποτελέσματα και ευελπιστούμε με τη συνέπεια στην καθημερινή προπόνηση, στους επικίνδυνους ελληνικούς δρόμους και με την καινούργια χρονιά να κυνηγήσουμε το παγκόσμιο καλεντάρι, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη από ανθρώπους που πιστεύουν σε εμάς τα ΑμεΑ. Τα οφέλη είναι πολλά! Εμπειρίες χιλιομετρικές και αγωνιστικές, βαθμούς για μια θέση στην Εθνική ποδηλασία και φυσικά, δυνατότητα πρόκρισης στα Παγκόσμια Κύπελλα και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες!!!»

«Όσο για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, είναι υπέροχος, αφού έζησα στιγμές που μόνο περηφάνια και χαρά με κάνουν να νιώθω!»

Επιμέλεια: Νότης Καμπέρης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News